Jubileumavond Darts Club Harmonie

Vrijdagavond 11 april 2014 was het zo ver. DC Harmonie bestond 25 jaar! Het bestuur heette de leden en oud-leden welkom in de gats om er een feestelijke avond van te maken. Er was veel energie gestoken in het achterhalen van de adressen van de oud-leden, en dat was het waard. Maar liefst 65 leden en oud-leden waren aanwezig en hadden er zin in.

bestuur2014

Het bestuur anno 2014: Gerard, Marco, Monique, Cecile en Mike

Zelfs Arie Biemans was helemaal uit Zweden gekomen om mee te vieren. De Gats was mooi versierd in de clubkleuren geel en zwart. Het receptieboek werd getekend en de consumptiebonnen in ontvangst genomen. Er was een echt reünie gevoel. Veel oud- leden hadden elkaar al lang niet meer gezien en raakten al rap met elkaar en met de huidige leden in gesprek onder het genot van een biertje. Toen iedereen binnen was nam de voorzitter het woord en heette een ieder welkom. Na een aantal huishoudelijke mededelingen riep hij een viertal mannen naar voren: oprichters van de club die tijdens het hele bestaan lid zijn gebleven. Natuurlijk werden zij in de bloemen gezet en kregen speciale flights voor zilveren jubilarissen. Onder een welverdiend applaus werd er op geklonken.

jubilarissen

Jubilarissen John Vullings, Mike Biemans, Lei Pingen en Hans Verstappen

oude-fotos-kijken

Oude foto’s kijken blijft erg leuk

Het biljart was netjes aangekleed in clubkleuren en er stond een mooi bloemstuk op met flights er in verwerkt. Er omheen lagen allerlei albums met foto’s van de laatste 25 jaar. Om de foto’s werd vooral veel gelachen. Ondertussen was Miel verstappen met de kwis begonnen. De indeling van de kwis zorgde er voor dat er een mooie mix van leden en oud-leden was in de verschillende teams. Natuurlijk werd er fanatiek gespeeld en allerlei vragen over darts en de club kwamen voorbij. Miel praatte de avond aan elkaar en deed de prijsuitreiking. De winnaars kregen eeuwige roem. Tussendoor werden er vele anekdotes opgehaald en werd er veel gelachen. Ook vond er een koppeltoernooi plaats, blind geloot met telkens wisselende partners. De winnaars werden Ad Vullings en Patricia Kovacs. Hierna ging DJ Geert Jan Vervoort helemaal los en werd er volop gedanst tot in de kleine uurtjes. Tegen sluitingstijd ging iedereen met een jubileumboekje en jubileumflights naar huis.

concentratie

Concentratie tijdens het darten